TANI,

EDHE NË

TIRANË

 

1/3
  • Shije e pangatërrueshme.

  • Formulë e dizenjuar për njerëzit më kërkues.

  • Kapsula praktike që ruajnë aromën.

  • Kapsula të përshtatshme për të gjitha llojet e expreseve në treg.

Distributor zyrtar

i Caffe TUBINO

për Shqipërinë.

Për Baret dhe Restorantet

Kafe e bluar ose me kokrra për baret ose restorantet.

Për Shtëpitë
dhe Zyrat

Ekspres dhe kapsula praktike që ruajnë aromën.

Tubino Bar

Tani, brandi Italian Tubino ka baret e tij në Shqipëri.

KOntakt
  • White Instagram Icon

© 2020 nga tubino.al

CEL:
355 68 205 0900

EMAIL:
​INFO@TUBINO.AL
Kontakt